header
Voorwaarden

   

Deze voorwaarden zijn van toepassing voor www.hipperdestip.nl, hierna verder aangeduid als Hipperdestip.

Door het plaatsen van een bestelling en de betaling hiervan ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten.

Via e-mail kun je een bestelling plaatsten. Na het plaatsen van je bestelling neem ik op korte termijn contact met je op en ontvang je de betalingsgegevens, levertijd en betalingslink via email.

Je kunt betalen via betalingslink of door het geld over te maken op mijn rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Betaling binnen 5 dagen na ontvangst e-mail betalingsgegevens (i.v.m. werkplanning).

Omdat alles handgemkaat is, wordt je bestelling pas gemaakt zodra de betaling is ontvangen. Daarna geldt meestal een levertijd van 10 dagen.

Annuleren na betaling is niet meer mogelijk, omdat producten op verzoek worden gemaakt. Ale je na 5 dagen nog niet hebt betaald, stuur ik je een herinnering. Als je daar niet op reageert, wordt je bestelling verder niet in behandeling genomen.

Retourrecht/herroepingsrecht:

Omdat alle artikelen op verzoek worden gemaakt (gepersonaliseerd/maatwerk) is het niet mogelijk artikelen retour te nemen. Het retourrecht/herroepingsrecht is niet van toepassing. Mocht er toch een gegronde reden zijn dan gaat een eventuele retourzending (ongebruikt en in orginele verpakking) in overleg en dient altijd vooraf (via e-mail) aangemeld te worden, de kosten van retourzending liggen bij klant. Een retourzending die onvoldoende is gefrankeerd wordt niet in ontvangst genomen.

Hipperdestip levert uniek handwerk, het door jou ontvangen exemplaar kan iets afwijken van de foto op de website. Foto's van kleuren zijn altijd anders dan 'in het echt'. Dit komt o.a. door camera- en beeldscherminstelling. Bij slingers kan er andere stof en/of decoraties worden verwerkt (uiteraard passend bij de kleurstelling en geheel van de slinger). 

Prijzen van producten kunnen variëren, dit geeft geen recht op geldteruggave achteraf. Prijswijzigingen en foutieve weergave prijzen op website voorbehouden.

Foto's van artikelen, ook op verzoek gemaakt, komen op website's te staan.

Verzenden:

Verzendkosten: euro 0,50 + de kosten die PostNL standaard berekent. De opgegeven verzendkosten zijn een schatting , bij een afwijking van meer dan euro 0,90 wordt de eventueel teveel betaalde porto teruggestort. De meeste artikelen passen in de brievenbus. Hipperdestip is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten van PostNL tijdens verzending (zoals bijvoorbeeld: te late levering, beschadiging of verloren gaan van pakket e.d.).

Op verzoek kan je een pakket aangetekend over zekerd laten versturen, geef dit dan aan bij je bestelling. De kosten hiervan zijn voor rekening van klant. Om milieu te sparen kan er gebruik worden gemaakt van gebruikt verpakkingsmateriaal, met uitzondering van bestellingen die als kado worden verzonden. Pakketten kunnen wordenopgehaald in Haarlem, nadat de betaling vooraf is ontvangen. 

De door jou verstrekte gegevens worden alleen door Hipperdestip gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Gebruikstips:

Slingers niet in zonlicht hangen (om kans op verkleuren tegen te gaan), voorkom ook aanraking met water en schoonmaakmiddelen.

In het algemeen geldt dat van zonlicht en wassen kleuren en materialen minder mooi worden.

OUDERS LET OP!

Sommige artikelen (en al het verpakkingsmateriaal) zijn niet geschikt voor kleine kinderen, omdat ze (of onderdelen van artikelen) te klein zijn of omdat er koordjes of linten (groter dan 22 cm) aan zitten i.v.m. beknellings- en/of verstikkingsgevaar. Controleer bij de verjaardagshirst vóór het aantrekkenn regelmatig of de aangebrachten stoffen en deocarties nog goed vastzitten.

Slingers en accessoires zijn géén spreelgoed, gebruik deze zo dat kinderen er niet aan kunnen komen. Het advies is om artikelen niet aan kinderen jonger dan 3 jaar te geven, maar die verantwoordelijkheid ligt natuurlijk bij jezelf. Hipperdestip heeft geen getest speelgoed of speelgoed-keurmerk. 

Hipperdestip is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade aan mensen en zaken veroorzaakt door haar producten. Hipperdestip is niet verantwoordelijk voor geleden schade door te late levering of overmacht. Eventuele geschillen worden uitsluitend door een rechter in Haarlem (Nederland) beslecht.

Deze voorwaarden worden van tijd tot tijd aangepast, lees vóór iedere bestelling de voorwaarden opnieuw door.

****