Voorwaarden

   

Deze voorwaarden zijn van toepassing voor www.hipperdestip.nl en www.verjaardagshirt.com,  hierna verder aangeduid als Hipperdestip.

Door het plaatsen van een bestelling en de betaling hiervan ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten.

Via e-mail kun je een bestelling plaatsen. Na het plaatsen van een bestelling neem ik op korte termijn contact met je op en ontvang je de betalingsgegevens en levertijd via e-mail.

Je kunt betalen door het geld over te maken op mijn rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Betaling binnen 5 dagen na ontvangst e-mail betalingsgegevens (i.v.m. werkplanning).

Omdat alles handgemaakt is, wordt je bestelling pas gemaakt zodra het verschuldigde bedrag door mij ontvangen is. Daarna geldt meestal een levertijd van 10 dagen.

Annuleren na betaling is niet meer mogelijk, omdat producten op verzoek worden gemaakt. Als je na 5 dagen nog niet betaalt hebt, stuur ik je een herinnering. Als je daar niet op reageert, neem ik de bestelling verder niet in behandeling.

Retourrecht/herroeppingsrecht

Omdat alle artikelen op verzoek worden gemaakt (gepersonaliseerd/maatwerk) is het niet mogelijk artikelen retour te nemen. Het retourrecht/herroepingsrecht is niet van toepassing. Mocht er toch een gegronde reden zijn dan gaat een eventuele retourzending (ongebruikt en in originele verpakking) in overleg en dient altijd vooraf (via e-mail) aangemeld te worden, de kosten retourzending liggen bij klant. Een retourzending die onvoldoende is gefrankeerd wordt niet in ontvangst genomen. 

Hipperdestip levert uniek handwerk, het door jou ontvangen exemplaar kan iets afwijken van de foto op de website. Foto's van kleuren zijn altijd anders als 'in het echt'. Dit komt o.a. door instelling beeldscherm. Bij slingers kan er andere stof en/of decoraties in worden verwerkt (uiteraard passend bij de kleurstelling en geheel van de slinger).

Prijzen van producten kunnen variëren, dit geeft geen recht op geldteruggave achteraf. Prijswijzigingen en foutieve weergave prijzen op website voorbehouden.

Foto's van artikelen, ook op verzoek gemaakt, komen op website's te staan.

Verzenden:
Verzendkosten: euro 0,50 + de kosten die PostNL standaard berekent. De opgegeven verzendkosten zijn een schatting, bij een afwijking van meer dan euro 0,90 wordt de eventueel teveel betaalde porto teruggestort. De meeste artikelen passen in de brievenbus (grote harten worden 'plat' verzonden). Hipperdestip is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten van PostNL tijdens verzending (zoals bijvoorbeeld: te late levering, beschadiging of verloren gaan van pakket e.d.).
Op verzoek kan je een pakket aangetekend of verzekerd laten versturen, geef dit dan aan bij je bestelling. De kosten hiervan zijn voor rekening van klant. Om het milieu te sparen kan er gebruik  worden gemaakt van gebruikt verpakkingsmateriaal, met uitzondering van bestellingen die als kado worden verzonden.
Pakketten kunnen worden opgehaald in Haarlem, nadat de betaling vooraf is ontvangen.

De door jou verstrekte gegevens worden alleen door Hipperdestip/Verjaardagshirt/Wenshart gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Gebruikstips: 
Schilderijen & slingers niet in zonlicht hangen (om kans op verkleuren tegen te gaan), voorkom ook aanraking met water/sop.
Harten niet in zonlicht hangen, eventueel op lage temperatuur voorzichtig op de hand wasbaar.
Wenshart niet wassen vanwege briefje met wens in het hart.
Shirts met applicatie bij voorkeur snelle handwas, op lage temperatuur 'binnenstebuiten' wassen, niet in wasdroger, applicatie niet strijken. Voile randen zijn kwetsbaar bij wassen.
Kussenhoezen en overige stoffen accessoires op lage temperatuur 'binnenstebuiten wassen' op de hand, niet in wasdroger, applicatie niet strijken.
In het algemeen geldt dat van zonlicht en wassen kleuren & materialen minder mooi worden.

Ouders let op!
Sommige artikelen zijn niet geschikt voor kleine kinderen, omdat ze (of onderdelen van de artikelen) te klein zijn of omdat er koordjes of linten (groter dan 22 cm) aan zitten i.v.m. beknellings- en/of verstikkingsgevaar. Controleer bij de verjaardagshirts vóór het aantrekken regelmatig of de aangebrachte stoffen en decoraties nog goed vastzitten. Slingers & accessoires zijn géén speelgoed, gebruik deze zo dat kinderen er niet aan kunnen komen. Het advies is om de artikelen niet aan kinderen jonger dan 3 jaar te geven, maar die verantwoordelijkheid ligt natuurlijk bij jezelf. Hipperdestip heeft geen getest speelgoed of speelgoed-keurmerk.

Hipperdestip is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade aan mensen en zaken veroorzaakt door haar producten. Hipperdestip is niet verantwoordelijk voor geleden schade door te late levering of overmacht. Eventuele geschillen worden uitsluitend door een rechter in Haarlem (Nederland) beslecht.

Deze voorwaarden worden van tijd tot tijd aangepast, lees vóór iedere bestelling de voorwaarden opnieuw door.

* * *